Winnaar reviewactie Kadotopper.com mei 2019

Zoals afgesproken kiezen we iedere maand een gelukkige winnaar van onze reviewactie. Een gelukkige klant wint dan met zijn of haar beoordeling het aankoopbedrag van de bestelling terug. Deze maand is de gelukkig winnaar A T. met een review over onze parapluhouder.

Hartelijk dank voor jouw beoordeling. We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent met dit product 🙂 Daarnaast help je andere klanten met jouw beoordeling om een betere productkeuze te maken. Namens ons en alle andere klanten daarom nogmaals dank! Het aankoopbedrag gaan we meteen terugstorten.

Vergeet na aankoop geen review achter te laten en wellicht win jij volgende maand het aankoopbedrag terug 🙂

Groetjes,
Team Kadotopper.com

De waardering van www.kadotopper.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 14880 reviews.