Winnaar reviewactie Kadotopper.com februari 2019

Zoals afgesproken kiezen we iedere maand een gelukkige winnaar van onze reviewactie. Een gelukkige klant wint dan met zijn of haar beoordeling het aankoopbedrag van de bestelling terug. Deze maand is de gelukkig winnares Noella met haar review over onze FM Transmitter voor de in de auto.

Hartelijk dank voor jouw beoordeling Noella. We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent met dit product 🙂 Daarnaast help je andere klanten met jouw beoordeling om een betere productkeuze te maken. Namens ons en alle andere klanten daarom nogmaals dank!

Vergeet na aankoop geen review achter te laten en wellicht win jij volgende maand het aankoopbedrag terug 🙂

Groetjes,
Team Kadotopper.com

De waardering van www.kadotopper.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 14880 reviews.