Winnaar reviewactie Kadotopper.com oktober 2018

Beste lezer,

In het kader van onze reviewactie maken we iedere maand een winnaar van een terugbetaling van het aankoopbedrag bekend. Om mee te doen met de actie moet je een review van een gekocht product bij ons achterlaten. We houden deze actie omdat we klanten willen motiveren een review achter te laten waarmee toekomstige klanten geholpen worden als ze hun productkeuze maken.

Op 20 Oktober 2018 schreef Lianne V. het volgende review:

We zijn verheugd om te melden dat je hiermee onze reviewactie hebt gewonnen. Nogmaals dank voor je review en we hopen dat je nog lang plezier zult hebben van de tas organizer! De terugbetaling zul je binnen 3 werkdagen tegemoet zien.

Groeten,
Team Kadotopper.com

De waardering van www.kadotopper.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 14880 reviews.