De perfecte krul, mogelijk gemaakt door LYVION

Krultang met opzetstukken van LYVION

Sinds kort verkoopt Kadotopper.com de beauty producten van LYVION. LYVION is een populair merk en verkoopt onder andere make-up kwasten, verzorgingsmaskers, krultangen en andere verzorgingsaccessoires. Alle producten worden met zorg geproduceerd en gelanceerd met verschillende artiesten. De artiesten, modellen en fotograven zorgen ervoor dat elk individueel product de verdiende aandacht krijgt. Vandaag besteden wij nog wat extra aandacht aan de LYVION krultang.

In de doos

De krultang wordt geleverd in een mooie zwarte doos met daarop een foto van de krultang, een foto van alle bijgeleverd opzetstukken en een introducerende tekst van LYVION. Deze box is stevig en is mooi om als cadeau te geven. In de doos zit de krultang zelf, 5 opzetstukken van keramisch materiaal (de diameter van deze opzetstukken zijn: 9-18mm, 19mm, 19-25mm, 25mm, 32mm), een handschoen en een gebruikersaanwijzing in het Nederlands en in het Engels. De krultang voelt degelijk aan en heeft een draaibare aansluiting van de stroomkabel. De stroomkabel zelf is 2,5 meter lang.

Vijf keramische opzetstukken

De krultang wordt geleverd met 5 verschillende keramische opzetstukken die gemakkelijk op het handvat kunnen worden bevestigd en worden losgehaald. Door de verschillende maten opzetstukken is er altijd een perfecte krul voor jou én voor je vriendinnen. Het materiaal van de opzetstukken is keramiek, dit materiaal zorgt voor een geleidelijke warmte verdeling. Dit is beter en veiliger voor je haar en zorgt voor een mooiere en constante krul. Op het handvat van de krultang kan er worden bepaald of het opzetstuk 180 of 210 graden Celsius warm wordt.

Wanneer het perfecte opzetstuk is bevestigd en de juiste temperatuur is ingesteld kan de krultang worden gebruikt. Aan het handvat van de krultang zit een stekker van 2,5 meter lang en een draaibaar aansluitpunt. Door de lengte van de kabel is er voldoende bewegingsmogelijkheid en door het draaibaar aansluitpunt wikkelt de kabel nooit rond de krultang. Handig is ook de bijgeleverde handschoen, de krultang wordt natuurlijk erg warm, opletten is daarom belangrijk en de handschoen geeft je wat extra bescherming zodat je hand niet kan verbranden. Veel plezier met krullen! 🙂

Bij vragen en/of opmerkingen kan er altijd contact worden opgenomen met de klantenservice van Kadotopper of met LYVION.

De waardering van www.kadotopper.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 14880 reviews.